torsdag, november 26, 2009

ett gott råd:

vissa saker får man inte skriva om, men jag kom nyss att tänka på världens roligaste ragghistoria.

en bekants bekant (det ni, och det är sant också!) raggade upp en ganska ful kille, och de hamnade hemma hos henne. någonstans mitt under själva kärleksakten så gav han henne en örfil och kallade henne luder. det kanske skulle verka lite sexigt och överraskande, men slag och skällsord går sällan hem hos tjejer.

dagen efter slängde hon lappen med hans nummer.

det där hade kanske räckt som en rolig och skvallrig historia, men det är ju inte slut där. ganska exakt ett år senare raggade hon upp en ganska ful kille. de gick hem till honom. väl i sängen talade killen om att han ville befrukta henne och att ingen någonsin skulle få lägga hand på hans barn. om man verkligen, verkligen vill ha sex, så är det sådant prat som man kan bortse ifrån, bara för att bli klar och kunna gå hem. så det var väl bara att passa på ändå, tänkte tjejen. efteråt började snubben däremot prata om att ingen visste att hon var där, och att det skulle vara lätt för honom att stycka hennes kropp i badkaret och slänga delarna, och han skulle aldrig åka dit eftersom ingen visste att hon var där.

det var då hon kom på att det var samma kille.

och hon behöll inte hans nummer den gången heller.

av detta kan man lära:
om man är ansiktsblind, eller för dragen för att memorera sina one night stand, så ska man noggrant anteckna detaljer rörande utseende, samtalsämnen, karaktärsdrag etc. och bära med sig i plånboken. annars kan det lätt bli jobbigt.

så vet ni det.

1 kommentar:

Donny H sa...

Och killen i historien är alltså inte jag.