lördag, februari 16, 2013

beräknande bloggare





bloggaren bakom Ytligheter har lagt ut sin lägenhet till försäljning och postar Hemnet-länk i bloggen. och jag undrar: kan det vara så att människor bygger upp en hel nätkarriär, lägger ner timmar, veckor, år och skapar sig en internetkändisstatus bara för att en dag kunna länka till sin lägenhetsannons* på bloggen och lugnt luta sig tillbaka, försäkrad om att budgivningen kommer att ta fart?


*lägenhetsannons är ett exempel. det kan lika gärna röra sig om bloppisar, traderaannonser eller jobbansökningar.

7 kommentarer:

Fiat sa...

Skulle inte förvåna mig. Däremot verkar det som om storbloggare får en gemensam identitet där de måste överanvända cirka (cirka bäst, cirka nu, cirka röv). Ja, jag är måhända gammal.

lisa lightning sa...

jag ska erkänna att jag inte är särskilt bra på att följa storbloggare, kanske med anledning av mitt eget bekräftelsebehov, men jag förstår definitivt din irritation. felanvändning/överanvändning av ord gör mig cirka rosenrasande.

Anonym sa...

Tja, vissa har bra tur. Bloggar kan ge mycket. Det känns dock lite tråkigt i det fall som någon mest har blivit känd för att vara snygg.

lisa lightning sa...

jo, det verkar som att vara snygg, eller framför allt blogga OFTA är väldigt viktigt. kanske är jag avundsjuk för att jag är lät och inte lika het.

lisa lightning sa...

lat. inte lät.

Limpy sa...

Jag förväntar mig att mitt internetkändisskap kommer att leda till en massa fantastiska fördelar. Någon gång. I framtiden.

lisa lightning sa...

jag längtar efter den dagen då jag stolt kan deklarera att jag träffat Limpy.