tisdag, april 23, 2013

såatteh





jag är faktiskt inte alls speciellt trevlig just nu. helst av allt vill jag ligga under en filt och läsa böcker eller sova. jag är trött. jag är trött på att vara trött. jag är sådär trött att jag börjar gråta när någon säger något elakt. i restaurangbranschen sägs det mycket elaka saker hela tiden. jag är trött på att ha en klump i halsen och hålla på att bryta ihop varje gång någon frågar hur jag mår. jag är trött på att verka nonchalant i min onåbarhet, men för trött för att dela med mig av vad jag tänker. jag är trött på att vara bitter. jag är trött på att veta att det är såhär det är (tills jag har skaffat mig ett nytt kul jobb och nya härliga intressen, men jag är för trött för att engagera mig i sådant just nu).

nämen ni vet ju hur det är. vakna, jobba, handla, laga mat, tvätta, sova, vakna, jobba, laga mat, sova, jobba, handla, laga mat, somna mitt i TV-programmet man väntat på hela kvällen, jobba, laga mat, städa, sova, jobba, se på TV utan att fatta vad man ser utan bara lyssna på sorlet, sova, jobba...


om det är någon tröst så läser jag fler böcker än vad jag skriver blogginlägg. insuper i stället för att dela med mig. det är OK va? att försvinna ibland?

på söndag åker jag till spanien en vecka och när jag kommer tillbaka ska jag banne mig vara hel igen.

2 kommentarer:

Limpy sa...

Avundas dig som orkar läsa. Jag orkar ingenting.

Limpy sa...

Jag hoppas att du mår bättre nu.