tisdag, april 27, 2010

Get It right

den senaste tiden har jag mått lite kasst. har upptäckt en stor dubbelhaka, och i stället för bilringar har jag en enda stor gravidmage. min chef är en god människa, som frågat om jag vill gå en intensiv-GI-diet med henne from. måndag och en månad framåt.

hell yeah! svarar jag.

dags att frossa fram tills dess, tänker jag.


men det gör jag inte. idag åt jag en bit mörk choklad till efterrätt. it sucks!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Fast mörk choklad är ju gott och nyttigt! Min mage ser ockå gravid ut. Men det är den inte, bara svullen och elak. Vad innebär GI-dieten egentligen?

lisa lightning sa...

mörk choklad är helt okej, om det är vad man är sugen på. om man i tankarna äter superljus och söt choklad, så är det inte alls lika kul.

GI-dieten utesluter kolhydrater helt de första veckorna, och funkar bra, om man inte gör som jag som lägger av så fort jag blivit så sund och smal (för då går jag bara upp allt igen på ett år).

Sandra sa...

Jag är dålig på dieter av den där anledningen också. Så fort något börjar bli bra får jag för mig att det inte behövs längre och skiter i det och misslyckas fatalt. Som att äta helt laktosfritt för att det ev. gör min mage mindre gravid. Vad gör jag när magen är platt? Jo, vräker i mig till exempel glass. Ja, så kraschar magen igen.

Jag tänkte göra mörka chokladpraliner med lakrits i. Sjukt gott. Onyttigt måhända... Men ibland är det värt det.

Ska kolla GI, mamma har en sån kokbok som hon hyllar och jag ba liksom eh, what? Men kanske bra. Kolhydrater liksom. Vad ska man med det till?