tisdag, april 26, 2011

London ftw!

från att ha kirrat biljetter till Pulp i Hyde Park har vi nu även sträckt oss så långt som till att ha bokat flygbiljetter. vad vi hade tänkt oss var att sova hos vänner i London, men eftersom de bor på samma boyta som det vi kallar "skräprummet" hemma i vår flådiga lägenhet, så tänkte vi klämma in någon natt på hostel/hotell. så nu vill jag ha tips! kom igen! hjälp ett stackars fattigt par i nöd!

vi vill inte dela rum med tusen huliganer, vi vill inte behöva åka taxi hem för trehundra spänn eftersom varken Metro eller nattbuss stannar i närheten och vi vill inte betala över tusen per natt. vad säger ni, londoners? jag vet att ni vet!


ps: det är första helgen i juli som gäller.



4 kommentarer:

erika sa...

har ingen aning om vad en natt kostar men svenska sjömanskyrkans gästhem är helt ok! god frukost, lugnt ställe. dock en bit ut, ligger vid canada water och surrey quays tunnelbanestation. kolla in här: http://www.swedishchurch.com/
välj kontakta oss och gästhem. där finns kontaktinfo.
det går även nattbuss till precis utanför gästhemmet från trafalgar square, kommer dock inte ihåg numret.

lisa lightning sa...

thanx ever so much! ska kollas upp!

Emma says style, love & rock and roll. sa...

oj, lite krav där. Haha, tur det inte är tokdyrt med taxi , måste kolla runt lite. har själv mest bott i london, alltså bott bott och inte bott på hostel - men jag kan höra med nå av mina engelska vänner! återkommer.

lisa lightning sa...

thanx Emma, you're the man! verkar som om vi kan bo hos våra kära vänner trots allt, men du har kanske andra bra londontips?!