fredag, november 12, 2010

en klump i magen




min kompis är död. jag fick reda på det på Facebook. jag fick reda på det på Facebook och var tvungen att kontrollera en följesedel, plocka disk från borden och förbereda inför morgondagen. min kompis dog och jag plockar fram bullar ur fysen. han är död och jag fick veta det på Facebook.

jag vet inte vad som är sjukast.

11 kommentarer:

Emeli sa...

Fy fan.

HMB sa...

det här är sorgligt på alla plan känner jag.

kram

Sandra sa...

Åh fy vad trist!!! Det är en galen värld!

Blajkel sa...

Aj.

Beklagar.

lisa lightning sa...

ja.

jag dog med. lite. fy fan.

Burgschki sa...

åh, Lisa, jag är ledsen. Kram.

Emma says, style, love & rock and roll. sa...

åh, jag beklagar verkligen.

mikebike sa...

Usch och fy fan. Jag vet hur du känner (tror jag). I somras fick jag reda på att en av mina äldsta vänner hade tagit livet av sig på sin 34-årsdag. Vi hade inte umgåtts på många år av olika anledningar men hade lite kontakt via just facebook, och det var där jag plötsligt fick reda på det medan jag höll på att förbereda grillen. Så jävla sjuk känsla. Vi grillade och drack vin hemma. Jag sa inget men återupplevde allt kul och jävligt jag och kompisen hade gått igenom tillsammans i mitt huvud. Det var en av de skummaste känslorna jag haft. Jag levde semesterliv, han hade just tagit sitt. bara sådär. Jag fattar precis vad du menar med den där klumpen. Obehaget. Det sorgliga. Jag är verkligen ledsen för din skull.

saralill sa...

kram

lisa lightning sa...

tack hörrni.

och mikebike, det är verkligen det som är det knäppaste, att vi fortsätter som om ingenting hänt. träffar folk, käkar middag, småpratar, handlar, städar och i huvet spelas det upp ständiga repriser av saker vi gjort och sagt tillsammans.

Fiat sa...

Usch. Har också varit med om vänner som dött - men har tack och lov alltid fått veta det via samtal från andra som har stått mig nära. Så sjukt surrealistiskt men ändå total verklighet att få reda på det via facebook.

Beklagar verkligen.