tisdag, november 23, 2010

ville ändå inte.

nej jag ska inte handla nåt i lanvin-kollektionen och även om jag hade tänkt göra det kommer man inte in på siten. att köa till internet? det nya svarta.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Jag gick förbi H&M på väg till jobbet nu på morgonen, i regn, strax innan 8 på morgonen. Då var det kö och jag tänkte. Vilken tur att jag inte orkar bry mig!!! Nej, jag tänkte; jag klarar mig utan. Sen efter jobbet gick jag dit när allt från Lanvin var slut och köpte en skitsnygg kavaj som kostade 399 i stället. Och är jag nöjd? Ja!

mikebike sa...

Jag minns en kampanj vi gjorde för la redoute (eller hur fan det stavas) där man skulle få köpa allt för halva priset under en timma (tror jag det var). Det var fösta gången (förutom på ticnet) jag var med om kö på nätet. Folk var som galna.

Försökte förresten peppa J att göra en hit n' grab och roffa åt sig så mycket som möjligt och sedan sälja av det på tradera till dubbla priset. Det kunde betala en thailandssemester. Hon bara tittade på mig som att jag var dum i huvudet.

lisa lightning sa...

den där la redoute-rean minns jag. det var helt överjävligt. försökte gång på gång logga in mig, men lyckades inte förrän en minut efter reans slut.

jag säger det igen. inget jag ville ha ändå.