måndag, februari 22, 2010

om världen vore annorlunda

nämen ärligt talat.
inte nog med att jag fejat lägenheten.
jag har gjort en kalops (på sojabitar, men ändå), bakat bröd (och sånt gör ju faktiskt inte jag) och satt upp håret med en jätteklämma. till och med jag fattar att jag borde vara ledig mer, så att jag kunde vara en riktig hemmafru. vacker och mättande.



4 kommentarer:

Sandra sa...

Jag vill också vara hemma och leka hemmafru med stor klämma i håret. Jag har en stor blå. Men jag bara måste jobba hela tiden! Typiskt!

lisa lightning sa...

när du säger: jobba hela tiden, menar du hela tiden, eller fem dagar i veckan? efter att ha jabbat 25 dagar, med bara strödagar (en här och en där ledigt) så undrar jag vad andra anser vara normalt.

Sandra sa...

Jag jobbar fyra dagar i butik. En dag som dramapedagog och sedan håller jag på att jobba med scenografin till vårens föreställningar. Det blir lite mycket. För ganska lite pengar. Stressande skit. Ibland jobbar jag på två jobb samma dag. Då blir jag trött! Dramapedagogjobbet är regi och kostym för gymnasiet. Det kräver en massa planeringstid, som jag inte har betalt för... Jag tror inte att det är helt normalt som jag håller på... ;)

Sara Katt sa...

du borde plugga på chalmers.

jag slappar i fem veckor, helevetespluggar två, slappar i fem, helvetespluggar i två och så vidare.

fast de slappa fem veckorna består av ångest och åter ångest för att jag BORDE plugga men inte orkar på grund av förra tvåveckorsmarathonet.