söndag, januari 24, 2010

på gott och ont.

ibland är jag en fruktansvärt dålig människa. en gång i november råkade jag skälla på mina kollegor framför kunder. jag har fortfarande ångest.


dessutom är jag en inbiten språkfascist. det har blivit mycket bättre med åren, sen jag slutade plugga och hoppade av mina höga hästar, men jag blir fortfarande alldeles kall i hjärtat när någon säger "hon är bättre än mig".

5 kommentarer:

Burgschki sa...

JS DET ÄR JU FÖR FAN INGET OBJEKT I DEN MENINGEN.

Sandra sa...

En gång skällde en kund ut mina två kollegor för att de pratade om så privata saker som hon inte ville höra. Den ena sa till den andra att; nä, det här går inte. Om du inte orkar jobba 9 timmar utan rast så får du sparken! Det kunden missade var att mina kollegor var ironiska med varandra...

lisa lightning sa...

haha, sandra. det är LIVSFARLIGT att skämta framför kunder! jag är glad att hälften av mina pensionärer är halvdöva, så att de inte riktigt hör vad man säger.

Sandra sa...

Haha! Ja, det är bra, penschisarna hör typ ingenting!

lisa lightning sa...

igår råkade jag skoja med en kund, som klagade över att han var stel i benen: "ähh, måste vara åldern, eller hur? haha." han tyckte inte alls det var kul. han var nog iofs bara i min ålder, fast tunnhårig, så jag var kanske dum...