onsdag, oktober 21, 2009

vardagsmotion: så gör jag

jag fattar inte att jag är i så dålig form, när varje arbetsdag är som ett långt träningspass.


varje gång jag plockar fram något från nedre hyllplanen i kylen eller frysen gör jag ju faktiskt utfall.



varje gång jag bär en diskback tränar jag såklart triceps och bröstmuskler och det ena med det andra. diskbacken kan givetvis bytas ut mot en bricka, sopsäck eller varför inte en läskback.



när jag sms:ar på jobbet brukar jag stå i sittande stolen, eftersom jag då ser ut som att jag inte riktigt satt mig på en stol (= slött), fast ändå inte står rakt upp och ner (= signalerar en manisk plikttrogenhet som jag inte vill förknippas med). tränar således mag/core-muskler.



eftersom det ofta är stressigt och en hel del som ska hinnas med, så jobbar jag på att röra mig så snabbt som möjligt från punkt A till B. jogging, powerwalking eller i zig-zag i värsta terränglöparstilen. kondition!?



varor ska flyttas från golvet till översta hyllorna. hej: armarna uppåt sträck! som en arbetsrelaterad solhälsning i miniformat.



den muskel som används mest och vars kondition arbetats upp avsevärt, är såklart skrattmuskeln/smilbanden. mungiporna är i så bra form att jag helt utan ansträngning kan gå runt och le mot främlingar på stan och ibland till och med skratta på min fritid.




önskar bara att alla de andra övningarna kunde ge samma storartade resultat.

Inga kommentarer: