torsdag, september 02, 2010

slugheten




på min dörr sitter en lapp bredvid ej reklam-hjärtat. "ingenting från SD, tack!" står det. men nu råkar postverket, denna mastodontorganisation, vara ena förutseende jäklar. valkuverten från både SD och KD smugglades helt sonika in, instoppade i en lokaltidning. smart och lite fult gjort.

tur att man inte måste använda dem bara för att de finns.



4 kommentarer:

Sandra sa...

Alltså... Jag verkar vara den enda som slapp SD's reklam idag. Min skylt lyckades! Jag skrev med stora bokstäver och använde en röd penna. Ser lite farligt ut tror jag!

lisa lightning sa...

åh, smart! jag skrev fint i rosa = mesigt och inte alls auktoritärt. fast jag tänker att brevbäraren kanske inte ens visste vad han bar på, där inne i tidningen. kuppen skedde nog på sorteringen.

Anonym sa...

Alltså Lisa, postverket står INTE bakom att skiten bladas in i en lokaltidning. Du har råkat ut för en brevbärare med taskig moral. Jag var gullig nog att pilla ut skiten åt dem som hade satt upp gulliga lappar åt mig idag. Dock inte till han som skrivit "brevbärarjävel", han fick två.
// en brevbärare-tjej som du känner :)

lisa lightning sa...

MEN FY! är du säker på att han visste att de var där? han kanske också hade varit snäll, och plockat bort dem från andra och då råkat trycka ner dem i min tidning, fast utan att det var meningen? annars kan du kanske kolla upp vem som delar till mig, så kan jag jaga ner honom och pangspraya honom!!

(de som satt upp taskiga lappar förtjänar det. precis som om det är NI som tryckt skiten, man blir ju trött.)